2014. 06. 28.

Szerkesztőfelvétel!

Drága követők!

Sokat gondolkodtunk ezzel kapcsolatban, de végül arra jutottunk, hogy igenis szükségünk van egy kis segítségre. Amikor az egyetlen Everünk létrehozta a blogot, írtam neki szerkesztőtárs ügyben. Rengeteget beszélgettünk, jól kijöttünk egymással, majd végül felvett maga mellé, aminek rettenetesen örültem. Szinte(!) végig ketten vezettük a blogot, és épp ez az, amiért meglepődtünk a feliratkozókat látva. Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer ennyi ember kíséri majd figyelemmel az alkotásainkat. Nem gondoltuk volna, hogy ennyien kérnek tőlünk segítséget design, valamint kritika téren. Egyáltalán, hogy kíváncsi lesz ránk valaki. És azt sem, hogy kitartatok majd mellettünk. Mert valljuk be, nem egyszer jutott eszünkbe bezárni a blogot, időhiány és más hasonló okok miatt, de mindig visszatértünk. És ez csakis miattatok volt. Most pedig eljött az a pont, hogy nem bírjuk ketten, társakra van szükségünk, de olyanokra, akik nem hátráltatnak, hanem segítenek minket az előrehaladásban. Reméljük megtaláljuk azokat a szerkesztőket/kritikaírókat, akikkel hasonlóan gondolkodunk.

  • Fontos, hogy:


- Legalább 14 éves legyél
- Tudj csapatban dolgozni
- Legyél valamilyen szinten önálló
- Rendelkezz saját ötletekkel, gondolatokkal
- Légy kreatív
- Ne ígérj meg olyan dolgokat, amiket nem tudsz majd betartani
- A legfontosabb, hogy legyen szabadidőd (Nem várjuk el, hogy minden nap posztolj valamit, de ha most sincs időd semmire, van 3 blogod, és ezt is soknak találod, akkor ne jelentkezz szerkesztőnek)
  • Ezt kell tenned, ha megfelelsz a fent említetteknek
- Írj egy e-mailt erre a címre: daretodreamdesignblog@gmail.com

- Amik a mailban szerepeljenek:
  1. Miért szeretnél csatlakozni a bloghoz?
  2. Melyik posztra jelentkeznél?
  3. Van/volt másik blogod? Ha igen linkeld.
  4. Írd le, hogy mihez értesz: Kritika, Fejléc, Design, Trailer, egyéb
  5. Küldd el 3-5 olyan munkádat, amire a legbüszkébb vagy. Ez attól függ, hogy melyik posztra jelentkezel (Kritika, Design, Mindkettő) Ha nincs elkészített munkád, adunk neked egy feladatot.

DTD csapataNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése