2014. 10. 21.

Bemutatkozás - Flower Ann Boonie

Sziasztok!


Mint a címből is kiderülhetett számotokra, én is egy új szerkesztő lennék itt. Nem vagyok benne biztos, hogy valakinek mond valamit is a Flower B. név, de ha igen, akkor szerény személyemet ismerhetitek meg benne, kissé újabb kiadásban.
Fejléckészítő szerepet fogok betölteni itt, remélem mindenki meg lesz elégedve velem, valamint a munkáimmal.
Ha már a munkáimnál tartunk szeretnék párat megmutatni, hogy mindenki tisztában legyen vele, pontosan mit is várhatnak tőlem.




Ezzel a két fejlécemmel kerültem be ide.

Pár régebbi munkám:








Azt hiszem, ennyi elég lesz, remélem megfelelőnek tartjátok őket. Ha szeretnétek tőlem rendelni, írjatok nyugodtan a blog e-mail címére. További jó böngészést! <3

 Millió puszi, Flower Ann Boonie

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a munkáid! :) xx

    VálaszTörlés
  2. Győnyőrüek a munkáid ^www^ :) Xx.Holy

    VálaszTörlés
  3. Rengeteg csodás szerkesztővel találkoztam már, és jobbnál-jobb munkákat láttam, de (ezt a lehető legnagyobb őszinteséggel kijelenthetem): ezt nevezik profinak! :)
    További sok sikert!
    Ady~
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Adison!
      Esküszom, sikítottam egyet a gép előtt. Nagyon szépen köszönöm, igazán jól esett :) Profinak korántsem nevezném magam, van még bőven mit tanulnom.
      Köszönöm szépen a jókívánságot <3
      xxx Flower Ann Boonie

      Törlés
  4. Gyönyörűségesek a munkáid, már annak örülnék, ha fele ilyen szépeket tudnék készíteni! De hát ehhez tehetség kell. :))
    Azt megkérdezhetem esetleg, hogy az ezen --> http://3.bp.blogspot.com/-g0prRNORrR0/VEagB5o9WwI/AAAAAAAACuo/J-uqWmq1cVk/s1600/lasscsodat.png a fejlécen szereplő lány kicsoda?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ^^ Elnézésedet kérem, de sajnos nem tudom a lány nevét, egy photoshoots nevű albumban találtam, valamikor régen, mivel 'nem mai gyerek' ez a fejlécem.

      Flower Ann Boonie

      Törlés