2015. 11. 12.

Bemutatkozás – Maffia

Sziasztok!

   A szemfülesebbek, akik felnéztek az oldalra észrevehették, hogy a megszokott ötösfogat mellett ott díszeleg egy idegen név is. Na igen, az lennék én, Maffia. Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen csodás csapat része lehetek, és a lányok érdemesnek találtak arra, hogy felvegyenek, tényleg rendkívül megtisztelő, és remélem, nem fognak csalódni bennem. De mindenesetre három hétig, a próbaidő lejártáig itt leszek.
   Igazából egyáltalán nem fogok magamról beszélni, haha, becsaptalak titeket, a cím hazudik, mert ez nem egy bemutatkozás. Ennek az oka igazából az, hogy egyszerűen képtelen vagyok ilyet írni, a legfontosabb információ, ami nem túl személyes, és pillanatnyilag ezsembe jut, az az, hogy utálom az ilyesmit (meg amikor a lányokkal beszéltünk, az volt Briana első kérdése, milyen magas vagyok, gondolom, ez is fontos lehet, szóval 169,7 cm vagyok, direkt megmértem pontosan :D).  Meg nem látom szükségét annak, hogy tudjátok, ki vagyok a magánéletben, milyen vagyok, mit csinálok, hiszen nektek, olvasóknak én egy kritikus leszek, és szerintem elég, hogyha ennyit tudtok rólam. De hogyha mégis, valamilyen elmebeteg oknál fogva, szeretnétek jobban megismerni, akkor kukkantsatok be a másik blogomba (katt ide a Kaktuszfáért!).
   Szóval, igen, kritikákat tudtok tőlem rendelni, egyszerre öten, ennyi lesz a limit, és az utána érkező rendeléseket nem fogom figyelembe venni. Mivel általában minden blogot ízekre szedek, ezért nyilván nem egy nap alatt lesz meg a kritika, hanem akár két hétig vagy hónapig is várni kell rá, sajnálom.
   Illetve várhatóak tőlem ajánlók, sőt akár interjúk is, illetve a héten még szeretném feltenni azt a cikket, amit a lányoknak küldtem el a szerkesztőfelvételre. És amúgy van egy tucat ötletem, meg totál lelkes vagyok, csak nem éppen a leggyorsabb.

   Ölel benneteket,
   Maffia

2 megjegyzés:

  1. Jaj, szia, édes!

    Nagyon örülök, hogy bekerültél <3 Sok sikert! :')
    Lara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát, drága, te itt? :D

      Köszönöm a jókívánságot, igyekszem. <3

      Maffia

      Törlés