2015. 06. 28.

Elvihető fejlécek és dilemma - Briana T.

Drága idetévedők! Rettenetesen sajnálom, hogy ennyi ideig inaktív voltam. Elhanyagoltam a blogot, és erre semmi mentségem nincs. Nem foghatom arra, hogy nem volt elég időm, mivel már egy ideje tart a nyári szünet, és suli végén is rengeteg szabadidőm volt. Nem volt se kedvem, se energiám újra rendeléseket csinálni, mert már nem leltem benne örömömet. Néha elérhetővé tettem a limitet, de amikor megláttam az új e-maileket, rájöttem, hogy nem akarom ezt csinálni. Mert ha erőltetném, abból semmi jó nem sülne ki. 

Egy ideig úgy éreztem, hogy nincs rám szükség itt, mivel rengeteg tökéletesen szerkesztő bloggerina tevékenykedik már az interneten, akiktől lehetséges rendelni.  Láttam a gyönyörűbbnél gyönyörűbb munkákat, különböző designnal foglalkozó oldalalakon, és elkeseredtem. Bennem semmi különleges nincs, nem tűnök ki a többiek közül, és nem lehet felismerni a munkáimat, mint a tehetséges szerkesztőkét. Nekem sok gondolt jelent megcsinálni egy designt, a sok kódtól megfájdul a fejem egy idő után, tehát egyáltalán nem nekem való. Mások fél nap alatt átalakítják a teljes sablont, és valami különlegeset alkotnak. Nekem ez nem megy sajnos. 

Belefáradtam abba, hogy rendeléseket csináljak, és rengeteget gondolkodtam azon, hogy abbahagyjam e az egész "design szakmát", vagy erőltessem magam. Ezen a dilemmázok egészen négy hónapja, azóta minden lehetőséget átfutottam, de még mindig nem vagyok biztos a döntésemben, viszont tegnap éjszaka újra nekiálltam fejléceket gyártani, mivel már azt is elfelejtettem milyen érzés. Rájöttem, hogy hiányzott.

Készítettem néhány elvihető fejlécet, amin a címek kicserélhetők, ha valakinek szüksége van rájuk, az nyugodtan jelezzen megjegyzésben. Még nincs bátorságom a rendeléseket újra beindítani, ezen még gondolkodnom kell.

A szerkesztőfelvétel még mindig folyik, jelentkezzetek sokan!




A történetes blogom még mindig aktív, nemrég került fel az új fejezet. Nézzetek be, ha van hozzá kedvetek.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Briana!
    Elvinném a harmadik fejlécet.
    Fantasztikusak a munkáid és bár örülnék, ha maradnál, bárhogy döntesz is, én támogatlak!
    Carlie :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Briana!
    Szerintem csodálatosak a munkáid és nem értem miért szerénykedsz. Nekem mindig is a legjobb "fejlécalkotó " leszel. A te döntésed, hogy maradsz-e, de szerintem nem érdemes hamar elhatároznod. Én is mindig abbahagyom és kitörlöm az írásaimat, de aztán visszatáncolok hozzájuk és összerakom őket, azt hiszem neked nem is kell változtatnod. :)
    Elvinném az első fejlécet, de azt szeretném kérni, hogy át tudnád-e írni a címet Nightingale-re? Ha igen, légyszíves küldd el erre az emailre: rowena.blogger@gmail.com
    Köszönettel:
    Rowena

    VálaszTörlés