2013. 10. 20.

Kritika #5


Kedves Dina!
Készen vagyok a kritikáddal! Siettem, ahogy csak tudtam. 

Kinézet: A fejléc nem tetszik! Egyrészt mert középen túl zsúfolt, másrészt pedig mert nem szeretem az olyan fejléceket, melyeken szerepel a blogháttér. Viszont a képek szépen ki lettek vágva, de sosem fogok rájönni, hogy mit keres rajta egy torony(?), meg a többi halvány valami a szereplők háta mögött. Kicsit sem illik bele a képbe! A háttér szép lenne, de jobban örülnék, ha nem görögne az oldallal, mert egy idő után már zavaró. A modulok rendezetten vannak kitéve, és a sorrendbe sem tudtam belekötni. Tetszett, hogy kiraktál pár oldalt, ami fontos. Nekem a szereplős nyerte el leginkább a tetszésemet, mert szépek a rendezett képek, és szeretem, ha írnak a karakterekről pár sort, ami ismerteti őket. Szerintem a modulok betűtípusát, és a bejegyzés címekét is variálhatnád, mivel ez túl egyszerű. Sokkal szebbeket is lehet találni az alapok között. A bejegyzések sorkizártra vannak állítva, és így átláthatóbb az egész, szóval ebbe sem tudok hibát találni. Nagyjából ennyi lenne. Az összhatás szép, de egy-két baki feltűnik, amire majd a következő designnál figyelj!

Történet: Nem igazán lelkesedek az ilyen fanfictionokért, mert az Union J-t nem sorolnám a kedvenceim közé. De nem mondanám, hogy nehezemre esett olvasni, viszonylag jól fogalmazol, kitudod fejezni magad, bár néha becsúszik egy-egy értelmetlen, nehezen felfogható mondat, de ez mindenkinél előfordul. Az alaptörténet tetszik. Az első négy részt olvastam el eddig, és a prológust, amiért elnézést kérek, de az időm csak ennyit engedett. Ez a pár szösszenet vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. Nem tetszik Tori karaktere, mert nagyon unalmas személyiség. George szintúgy. Szerintem vihetnél picivel több izgalmat a két ember énjébe, és a történetbe egyaránt, hogy élvezetesebb legyen az olvasás. A részek terjedelmébe nem tudok belekötni, nem is kevés nem is sok, éppen elég. Helyesírási hibákat sem nagyon találtam, csak pár elütést, amit kilehet zárni azzal, hogy elolvasod a fejezetet legalább kétszer, mielőtt közzé tennéd. Figyelj arra, hogy, ha ilyen sok párbeszéd van akkor ne csak annyit írj, hogy pl: "szólalt meg az idegen", hanem fejtsd ki jobban. Vagyis írd le, mit tükrözött az arca, milyenekké váltak a vonásai, vagy hasonlók. A lényeg, hogy részletesebben ismertesd az olvasókkal az ilyesféle részeket.
Remélem nem hagytam ki semmi fontosat.

Sok sikert a további blogolásban!


1 megjegyzés:

  1. Kedves Briana T.!
    Köszönöm szépen a kritikát! :) Igyekszem odafigyelni a hibákra, amikre felhívtad a figyelmemet! Szóval még egyszer nagyon köszönöm!
    Puszi: Dina

    VálaszTörlés