2014. 07. 12.

Bemutatkozás

Chloe D. 
Hello. Én Design-os dolgokkal fogok foglalkozni a blogon. Fejléceket, Teljes design-okat, Kódokat, Trialer-eket,  Nagy design bejegyzéseket, valamint a későbbiekben ajánlókat fogok hozni nektek! Picit magamról:  Kb. 1 éve szerkesztgetek. Ez a kedvenc hobbim, mert kibontakozhatok benne és megvalósíthatom a saját, vagy akár mások elképzeléseit. Más hobbijaim is vannak, például a Jump-fit, futás, rajzolás, táncolás. Szeretnék nektek sokat segíteni, hogy, a blogotok szép legyen és lesni fogom a kívánságaitokat! Egyenlőre csak próbaidős vagyok, de remélem marathatok hosszútávra! :) Pár munkám:





Vivianne S.
Talán már páran ismertek, az Impossible Love című blogomról, de ha mégsem, akkor most bemutatkoznék. Szóval, mint azt feljebb is látjátok, Vivianne S. vagyok. Egy éve foglalkozok blogírással, előtte csak magamnak írtam. Ezen kívül szeretek olvasni, sütni-főzni, és rajzolni. Tőlem rendelhettek kritikát, és rendezett képeket. Kérésre hozok majd cikkeket, gifeket, képeket, és szereplőket, valamint fel nem fedezett, tehetséges írok blogairól fogok ajánlókat készíteni. Próbálok mindenben segítségetekre szolgálni, csak kérnetek kell. Egyenlőre - akárcsak mindenki más - próbaidőn vagyok, de minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy még sokáig boldogíthassalak benneteket!:D

Sziasztok!
Én Boggie L. vagyok, és fejléckészítéssel fogok foglalkozni. Egyébiránt még egy kicsit a blogdizájnoláshoz is értek, de a fejlécekhez jobban. Körülbelül én is egy éve írok; a Neonon kezdtem, és mint láthatjátok most már itt folytatom :D Életemben először vagyok egy dizájn blog szerkesztője, és köszönöm a megtiszteltetést, hogy a drága főszerkesztő asszonykák felvettek ide! 
Elsősorban szeretném magamat fejleszteni képszerkesztés ügyben és úgy érzem, már egész jól megy, szóval nyugodtan kérhettek tőlem is fejléceket, nem harapok! ;)
Itt van pár munkám:





Faith Sun
Sziasztok drága olvasók, idetévedők. Mint az előttem lévő szerkesztő társak, szeretnék én is bemutatkozni. Mint észrevettétek Faith vagyok, lehet, hogy némelyikőtöknek ismerős is leszek, mivel foglalatoskodtam már design blogon. No, de ez nem is ide tartozik!
Sacc per kábé fél éve munkálkodom blog írással, mára pedig már a szenvedélyemmé vált, emellett még nagyon szeretek sportolni, de a zene iránt is érdeklődöm.
Kritika író szerepét fogom betölteni, de azt előre is leszögezném, hogy iszonyúan őszinte vagyok, és fel van vágva a nyelven, szóval ezt úgy értem, hogy, ami a szívemen, az a számon. Emellett még kérhettek tőlem ajánlókat, interjúkat, bármit, ami szükségeltetik. Mivel jelenleg még én is próbaidős vagyok, így én is szeretnék mindent megtenni azért, hogy ez ne így legyen! :)

Sophie N.
Sziasztok! Én fejléc, design és hasonló dolgok készítésével fogok itt foglalkozni! Talán egy éve lehet, hogy elkezdtem szerkesztgetni, ami eleinte annyiból állt, hogy PNG-ket rakosgattam rá egy textúrára. Természetesen mára már jobb vagyok ennél. Nyugodtan kérhettek tőlem segítséget akár a szerkesztéssel kapcsolatban is! Hozok majd Nektek mindenféle design bejegyzéseket, GIF-eket, PNG-ket, inspiráló képeket, textúrákat, asztali háttereket, amit majd rendelhettek e-mailben is! Itt van pár munkám csak, hogy lássátok mire vagyok képes:






Gif fejlécet is nyugodtan rendelhettek majd!(:

M. Mircsi
Sziasztok! A nevem M. Mircsi, de ezt fentebb már láthattátok, és én vagyok az egyik szerencsés kiválasztott, aki együtt dolgozhat ezekkel az elképesztő lányokkal. Egyik kedvenc elfoglaltságom a HTML kódok titkainak megfejtése. Elég sok időt szoktam ezzel eltölteni, ezért sok ezzel foglalkozó bejegyzést olvashattok majd tőlem, amikben saját, illetve más oldalakról szedett kevésbé ismert kódokhoz fogok leírásokat hozni, hogy bárki át tudja alakítani kénye-kedve szerint. Szerkeszteni féléve kezdtem el, ezért még nem vagyok olyan profi, mint szerkesztőtársaim, de igyekszem a legtöbbet kihozni magamból. Egyenlőre fejléckészítéssel nem fogok foglalkozni, de vállalok fejléc nélküli design átalakításokat. Ezek mellett kritikákkal és arra érdemes blogok ajánlójával foglak bombázni titeket, illetve amiben csak tudok segítségetekre leszek, mind a blogotok kinézetével, mind a történetetekkel kapcsolatban.
Nem igazán szeretek magamról beszélni, mert soha nem tudom, mit mondhatnék. Ellestem a fentebb megírt bemutatkozásokból néhány ötletet, úgyhogy talán én is írok egy-két dolgot szerény személyemről. Körülbelül egy éve volt, hogy megnyitottam életem első blogját, de akkoriban még semmihez nem értettem, úgyhogy elég gyenge kinézettel rendelkezett. Hamar be is zártam, mert rájöttem, hogy amit írok az sem a legjobb. Azóta újból megpróbálkoztam a blogolással és már egészen meg vagyok elégedve a Behind the Mask nevezetű blogommal. Azóta hobbimmá vált a fejemben lejátszódó történetek legépelése, és más bloggerek segítése. Ezek mellett szeretek olvasni, sorozatot, animét nézni és kint ülve a hintán álmodozni. :)
Nem is csacsogok tovább, itt van nehány munkám:
Saját készítűsű modulok:

     
a cím helye
<div class="cim1">
a cím helye</div>
<div class="tartalom1">
a szöveg helye</div>
<a href="https://draft.blogger.com/profile/11570807376423883516" target="_blank" title="Tiny Hand"><img src="http://kepfeltoltes.hu/140728/45653830Sin_t_tulo-1_www.kepfeltoltes.hu_.png" border="0" alt="Tiny Hand" style="box-shadow: none; position:absolute; top: 0px; right: 0px;" /></a>

<style type="text/css">

.cim1 {
width: 90%; /* doboz szélessége */
text-shadow: #000000 1px 1px 3px; /* szöveg árnyéka */
font-family: Times New Roman; /* betűtípus */
font-size: 13px; /* betű mérte */
font-weight: bolder; /* félkövér betű */
text-transform: uppercase; /* nagybetűk */
color: #ccccff; /* betűszín */
text-align: center; /* középre igazítás */
border: 2px solid #ccccff; /* keret kinézete */
border-radius: 70px 70px / 10px 10px; /* keret lekerekítése */
padding: 3px;
}


.tartalom1 { /* tartalom kinézete */
font-family: Times New Roman; /* betűtípus */
font-size: 12px; /* Betű mértere*/
font-weight: bold; /* Félkövér betű*/
color: #ccccff; /* betű színe */
text-align: justify;
overflow: auto; /*görgetősáv */
height: 150px; /* doboz magassága */
width: 90%; /* doboz szélessége */
border-left: 2px solid #ccccff; /* baloldali keret kinézete */
border-right: 2px solid #ccccff; /* jobboldali keret kinézete */
padding: 5px;
}
</style>


           
Cím helye

<fieldset class="keret2">
<legend align="center">
  <table>
    <tbody>
<tr>
     <td class="cim">Cím helye
     </td>
   </tr>
</tbody></table>
</legend>
  <br />
<div class="tartalom2">
Tartalom helye
  </div>
</fieldset>
<a href="
https://draft.blogger.com/profile/11570807376423883516" target="_blank" title="Tiny Hand"><img src="http://kepfeltoltes.hu/140728/45653830Sin_t_tulo-1_www.kepfeltoltes.hu_.png" border="0" alt="Tiny Hand" style="box-shadow: none; position:absolute; top: 0px; right: 0px;" /></a>
</div>
<style type="text/css">

.cim { /*cím beállításai*/
  background-color: #0a0a24; /*háttérszín*/
  border-radius: 150%; /*lekerekítés*/
  box-shadow: 0px 0px 20px 0px #ccccff; /*árnyék*/
  margin-right: 10px;
  padding: 20px;
  font-family: 'Times New Roman'; /*betűtípus*/
  color: #ccccff; /*betűszíne*/
  text-shadow: 1px 1px 10px #000000; /*betűárnyéka*/
  font-weight: bold;
  font-size: 12px; /*betűméret*/
  text-transform: uppercase;
  letter-spacing: 2px;
  text-align: center;
  -moz-transform: rotate(-10deg); /*a cím megbillentése (Mozzila Firefox)*/
  -webkit-transform: rotate(-10deg); /*a cím megbillentése (Chrome, Opera)*/
}
.tartalom2 { /*tartalom beállításai*/
  height: 150px; /*tartalom magassága*/
  text-align: justify;
  overflow: auto;
  color: #ccccff;
  text-shadow: 1px 1px 3px #000000; /*árnyék*/
  padding-right: 5px;
}

.keret2 { /*A modul keretének beállításai*/
  background-color: #0a0a24; /*háttérszín*/
  width: 90%; /*szélessége*/
  border: 4px solid #0a0a24; /*keret*/
  box-shadow: 3px 3px 8px #ccccff; /*árnyék*/
  border-radius: 30px 60px 60px 30px; /*lekerekítés*/
  padding: 5px 15px 15px 15px;
}
</style>


Nagyon szépen kérlek titeket, hogy vegyétek figyelembe, dolgoztam ezeken a kódokon, szóval ha lehet, tiszteljetek meg annyival, hogy feltűntetitek a nevemet, ha felhasználjátok. A főszerkesztő asszony engedélyt adott arra, hogy ilyen hiányosságok miatt kicsapjam a balhét, úgyhogy csak óvatosan! (Ha ti is olvassátok kedves "minden saját" bloggerek, akik nem tűntettétek fel a nevemet, jobb lesz, ha hamarosan megjelenik a nevem valahol, mert tudok rólatok és nagyon nem örültem, amikor nem találtam forrást!)

És ha még nem untatok meg, akkor itt van két teljes design átalakításom:





2 megjegyzés: