2014. 07. 10.

Blogajánló

Bűnös Vágyak - Zayn Malik fanfiction
LisBeth

A történet:

Egy titokzatos rosszfiú érkezik a gimnázium végzős évfolyamára, akinek első pillantás után felkelti érdeklődését a gyönyörű és angyalian ártatlan River. A lány rájön, hogy valójában fél a kiszámíthatatlan fiú jelenlététől, annak ellenére, hogy egyszer sem bántotta őt igazán, fizikális értelemben. Mégis van a kisugárzásában valami eszméletlen sötétség, viselkedésében valami elmondhatatlan durvaság, ami rettegésre készteti. Közelsége mégis lázba hozza, s nehezen tud parancsolni vágyainak.  Zayn tudja, hogy a bájosan csillogó kék szempár csak álca, ezért felszínre akarja hozni valódi énjét. Fokozatosan, de közel kerül egymáshoz a két elveszett lélek. Bizonytalanság, fájdalom és megpróbáltatások. Vajon a lopott csókok, érintések meddig maradnak oly édesek?
Kövesd a történetet és megtudod!

Részletek:

3. Fejezet
A házam előtt kikotorásztam a kulcsomat, majd az ajtót kitárva beléptem az előszobába. Zayn árgus szemekkel pásztázta végig az otthonom, de a csuklómat még jobban szorította, mint azelőtt.
- Zayn, elengedhetnél. Szorítása lazult, majd ujjai letekeredtek kezemről.
- Egyedül laksz itt?
- Nem, a barátnőmmel. – ezzel egy újabb hazugság kapott helyet a listámon. – Perceken belül megérkezhet.
- Megvárom.
- Nem! – csattantam fel hirtelen, amitől még én is meglepődtem. – Örök hála a fuvarért, de most már mehetsz.
Két órával később egy fekete Range Rover hajtott el a ház előtt. Ez Zayn kocsija volt. Tisztán emlékszem, hogy egy horpadás ékesítette a hátsó lökhárítóját, ami ezen az autón is látható volt. Basszus. Tudja, hogy megint hazudtam, hogy nincsen semmiféle lakótársam. A telefonom felvillant, s egy apró borítékot jelzett a képernyőn ismeretlen számmal.
"Ma már másodjára hazudtál. Így nem leszünk jóban. Z"

 2. Fejezet
Nekilökte a lányt az ajtónak, miközben megragadta sötétkék egybe ruhájának a szélét. Szemei vágyakozással teltek el.
- Tudod a nevem.
Az utcai lámpa halvány pislákolása sem tudta elrejteni a lány félelmét az arcáról. Zayn végigsimított fehér, kipirult arcán, ujjait egészen a szájáig vezette le, míg másik kezével még mindig a ruháját markolta. A vékony anyagot egyre feljebb és feljebb húzta combján, egészen a fenekéig.

 1. Fejezet
Belépett a kórterembe, anyja fehér bőre alig tűnt ki a kórházi ágynemű közül. Hollófekete haja keretezte vékony arcát, kezéből infúzió lógott ki. Hosszú szempilláit anyjától örökölte, míg barna szemei apjától származnak. A szobát anyja lassú lélegzetvételei töltötték be. Halk kopogás kíséretében egy nővér nézett be, köszönés nélkül lépett az ágyon fekvő nőhöz. Megnézte a pulzusát én babrált valamit az infúzióval. - Fél óra van hátra a látogatási időből. – s ezzel kilépett az ajtón becsukva maga mögött azt.


Saját vélemény:

Én úgy gondolom, hogy egy remek, történet, ami lassacskán kibontakozik. A fogalmazás csodálatos, Lis nagyon érti a dolgát. A titokzatosság az egész írásról lerí, ami nagyszerű érzést kelt miközben olvasom a sorokat. Ez egész sztori egy Dark típusú alappal rendelkezik, de a részletek egyedivé teszik a blogot. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nézzetek be, mert megéri. 

3 megjegyzés:

  1. Megkérhetnélek, hogy az enyémet is tedd ki ilyen formában? Kérlekszépen:)
    http://what-the-people-can.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  2. Drága Bri-m!
    Annyira, de annyira köszönöm ezt az ajánló! Szavakba sem tudom önteni, mennyire hálás vagyok mindenért, amit értem és a blogomért tettél! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetlen Lis!

      Ne köszönd, nagyon szívesen tettem, hisz a történeted több figyelmet igényel, mint amennyit eddig kapott. Csiszolatlan gyémánt vagy, ez egyértelmű. Én nagyon megszerettem a blogodat, veled együtt, szóval csak így tovább. Sok sikert a blogoláshoz! <3

      Törlés