2015. 01. 02.

Fejlécek és a rendeléssel kapcsolatban - Danielle Cobbler

S Z I A S Z T O K !

Igen, tudom, eléggé régen jelentkeztem, ezt őszintén sajnálom. Most sem állok elő balami óriási cuccal, csupán két darab fejléccel, amik közül az egyik rendelésre készült, az, amin GIF van, igen, azzal elég sokáig vesződtem, a másik, a Night changes című vihető. Bár a címet nem tudom megváltoztatni, béna voltam és hamarabb bezártam a programot, mint kellett volna. Viszont talán a jó hír az, hogy végre-valahára le tudtam tölteni a Photoshop CS6-ot, sőt, még a Topaz Clean-t is. Ha van itt valaki, aki ilyen kis ügyetlenke, mint én, és szeretné, az megdobhat egy mail-lel és elküldöm neki a linke(ke)t. A másik dolog, amit szeretnék veletek tudatni, hogy most egy rövid ideig csak fejléc készítést vállalok. Azokat viszont végtelen mennyiségben! Igen, azt hiszem, ennyi lettem volna.

vihető
rendelés




Várom a rendeléseiteket,
Danielle xx

10 megjegyzés:

  1. Úristen . Csodálatos lett . Köszönöm, hogy elkészítetted a fejlécet .:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Danielle!

    Kérlek leírod az email címed? Szükségem lenne a Ps CS6-ra. :)

    Előre is köszönöm, Bo

    VálaszTörlés
  3. Szia Danielle!
    Nekem is eltudnád küldeni a Ps Cs6-ot? :)
    Előre is köszönöm,Betti

    VálaszTörlés
  4. Én rég írtam már neked, csak nem valaszoltal ujra...:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az azért lehet, mert vagy nem a jó címre írtál, vagy talán elveszhetett. Megtennéd, hogy újraküldöd erre a címre: daretodreamdesignblog@gmail.com ? :)

      Törlés
  5. Sziasztok!
    A nevem Mack és szeretnék tőletek "rendelni" csak azt nem tudom hogy ezt hogyan is kellene. Meg tudnátok nekem adni egy email-címe ahol fel vehetem veletek a kapcsolatot?
    Nagyon hálás lennék :D
    előre is köszönöm :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      E-mailen a daretodreamdesignblog@gmail.com címen érhetsz el miknek, de bővebben az "a rendelésről" menüpontban olvashatsz. :)

      Törlés