2015. 02. 21.

Elkészült rendelések, elvihető fejlécek, filmajánlók - Briana T.

Sziasztok! Újra itt vagyok, hű nem is tudom már mikor írtam utoljára bejegyzést. Most viszont egy elég hosszúval jöttem. Remélem tetszeni fog majd, amit láttok. Az elvihető fejléceken a címet sajnos nem tudom átírni...

Elég sok új taggal bővült a csapatunk, akik nem mellesleg nagyon jól dolgoznak, remélem sikerül őket megszeretnetek, mert én már mindenkit imádok.

xoxo
Briana

Elkészült rendelések:
Fejléc


Design



Szereplős képek







Elvihető fejlécek:

Cím nem változtatható.




BEAVATOTT

Saját vélemény: Nem annyira új film, viszont én szabályosan rajongok érte. Összesen ötször néztem meg, és szerintem megunhatatlan. Shailene Woodley és Theo James is remekül alakít benne, olyannyira, hogy Shailene kedvenc színésznőmmé avanzsálódott a film miatt. Nálam a Csillagankban a hiba c. filmjét is lekörözte. Érdemes megnézni. 

Ismertető: Beatrice Prior (Shailene Woodley) a nem túl távoli Chicagoban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust. Az év egy bizonyos napján a 16 éveseknek el kell dönteniük, hova akarnak tarozni: a Bátrakhoz, az Őszintékhez, az Önfeláldozókhoz, a Barátságosakhoz, vagy a Műveltekhez. Egyetlen döntés, amely örökre megváltoztathatja sorsukat. Beatrice a vizsga során szembesül különleges képességével: az Elfajzottak közé tartozik, akik egyetlen csoportba sem sorolhatóak. Egy szabályok uralta világban azonban ez a legveszélyesebb dolog, ami egy fiatallal történhet: ha kitudódik, az egyet jelent a halállal. A több hetes beavatása során számos félelmével, gyengeségével kell szembesülnie a fiatal lánynak, miközben titkolnia kell valódi kilétét. Amikor rájön, hogy az Elfajzottakat végleg ki akarják iktatni, olyan tettre szánja el magát, amely mindenki számára meglepetést okoz.


EMLÉKEK ŐRE

Saját vélemény: Szerintem zseniálisan sikeredett ez a film, pedig nem vártam tőle sokat.

Ismertető: Egy tökéletes jövőben, ahol nincs háború, fájdalom, szenvedés, az ifjú Jonas is megkapja életre szóló feladatát a vének tanácsától. A mentorával töltött idő alatt azonban ráébred, hogy mekkora árat kell fizetnie mindenkinek ezért a színtelen békéért. Az emlékek ifjú őre letér a kijelölt ösvényről és a szabályokat felrúgva azt teszi, amiről azt gondolja, hogy helyes.







ÚTVESZŐ

Saját vélemény: Ebbe a filmbe szabályosan szerelemes lettem, csak úgy mint a koreai szereplőbe, Minho-ba. Az egész film olyan megragadó, és eseménydús, hogy egy pillanatra sem emelheted el a tekinteted a képernyőről, mert lemaradsz a sztoriról.


Ismertető: Thomas egy liftben ébred, és a nevén kívül nem emlékszik semmire. Az ajtón túl különös világ várja. 60 srác, akik elzártan, szigetszerű univerzumukban élnek, és egyetlen dolgot tanulnak: a túlélés trükkjeit. Ők nem lepődnek meg az újonnan érkezőn: havonta egyszer mindig jön valaki. Világukat útvesztő veszi körül. Aki szökni próbál - és sokan vannak ilyenek - mind ottvesznek. Ezek a szabályok, melyek nem változnak és nem változtathatók. Valami mégis átalakul. Egy titokzatos üzenet hatására néhány srác azt hiszi, van remény a lázadásra. Még akkor is, ha fogalmuk sincs, ki ellen kell lázadniuk, és mekkora veszéllyel próbálnak szembenézni.


DEMONA

Saját vélemény: Hű, nekem ez a film nagyon meghökkentő és bizarr volt, mégis elnyerte a tetszésemet. Olyan aranyos ,ahogy Demona végül teljesen megszerette a kislányt. Nem mellesleg gyönyörű a grafika.

Ismertető: A gyönyörű és tisztaszívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.



KAVARÁS


Saját vélemény: Régen nevettem már ennyit filmen, de tényleg. Mint Adam Sandler összes filmje, ez is tökéletes. Viszont azt a kórust, aki mindenhol megjelent azt már soknak tartottam.. :D


Ismertető: Az első randik szabálya egyszerű: tégy próbát, dönts gyorsan, ha pedig nem tetszik a másik, lépj le azonnal - és örökre. E film férfi hőse (Adam Sandler) így is tenne. Amikor első randija az egyébként kedvesnek tűnő szöszivel (Drew Barrymore) nem jön össze, elegánsan távozni készül ám a sors úgy hozza, hogy kénytelen mellette maradni. Méghozzá összezárva egy családi üdülőhelyen, korábbi házasságaikból származó gyerkőceik víg társaságában. A kezdeti ellenszenvből gyors utálat lesz. Azután sok bonyodalom következik, és közben a férfi és a nő fokozatosan felfedezi, hogy a másik nem is olyan kiállhatatlan, mint első látásra hitte.

3 megjegyzés:

  1. Én elvinném az elvihetőt! Köszönöm szépen, meseszépek lettek! :)

    VálaszTörlés
  2. Én az Útvesztőt és a Beavatottat is olvastam könyvben és utána néztem meg a filmet. Habár különbözőek voltak ( főként az Útvesztő volt más), szerintem könyvben legalább olyan jók, szóval csak ajánlani tudom. A Beavatott felülmúlta az elképzeléseimet. Az Útvesztő pedig hasonlított, de a könyvben egyszerűen minden máshogy történik. Máshogy menekülnek ki például. Minhóhoz Bri annyi, hogy nekem is nagyon bejött a karaktere, de a magyar hangja annyira nem. Valamiért kicsit sablonosnak tűnt. Ennek ellenére a többi filmet is imádom. A fejléc csodaszép lett.

    VálaszTörlés
  3. Szia. Kérhetnék fejlécet? Igazából ki szeretném cserélni a mostanit, mivel elég nehéz a főszereplővel jó képet találni. Valami hasonló színvilágot szeretnék, mint a mostani. De Bridgit Mendler helyett Selena Gomezzel. (tudom, hogy sablonos, den róla sok a kép) Harry Styles mellett. Előre is köszi.
    Link: sikereskarriercsere1dharry.blogspot.hu
    Cím: Sikeres karriercsere (ezt rá kellene írni)
    Előre is köszönöm: Dorina
    dobos.dorina.99@gmail.com

    VálaszTörlés