2014. 01. 18.

Fejlécverseny - emlékeztető - köszönet

Drága bloggerek, akik jelentkeztek az első fejlécversenyünkre!

Ma letelt a jelentkezési idő, így a mai nap után kommentelők már nem vehetnek részt a versenyen. Emlékeztetésképp még szeretném említeni, hogy a fejléceket holnapig be kell küldeni, ha versenyben akartok maradni. A 20 ( időközben valaki törölte a megjegyzését) fejlécből, eddig 12-őt küldtetek be/ kaptunk meg, tehát jó lenne, ha holnapig a maradék nyolc is megérkezne, mert csak úgy tudunk róluk véleményt alkotni. A Roar kategóriába kilencen jelentkeztetek, ebből hét fejlécet kaptunk meg. A Your body-hoz nyolcan csatlakoztak, ebből eddig három fejléc érkezett meg. Az Unfaithful-nál mindössze hárman mérettetik meg magukat, ebből két kép jutott el hozzánk! 
(Előre is sajnálom, ha valamelyik számot elírtam, így is egy óráig tartott, mire összesítettem, mert sehogy sem stimmelt :D)

Valamint szeretnék köszönetet mondani mindannyiunk nevében, azoknak az emberkéknek, akik figyelemmel kísérik a blogunkat. Rengeteg designnal foglalkozó oldal van manapság a blogvilágban, sosem gondoltuk volna, hogy ennyien érdeklődni fogtok, éppen irántunk. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy 129-en feliratkoztak ide, hiszen a blog nem teljes négy hónappal ezelőtt nyitotta meg hivatalosan kapuit. Annyira hihetetlen az egész, elképesztőek vagytok, tényleg. A csapat továbbra is igyekszik időben, megfelelően elkészíteni a rendeléseket,  és reméljük nem okozunk majd csalódást nektek. Tudjuk, van még mit fejlődnünk, de mindent meg is teszünk ennek érdekében. 

Ezúton köszönöm a társaim, s magam nevében is, hogy itt vagytok, bízunk benne, hogy továbbra is velünk tartatok. :)


Briana T.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése