2014. 01. 25.

Nincs cím - Ever

Drága feliratkozók! 
Szeretnénk közölni mindenkivel, hogy Honey Finnick visszajött, ha pedig valaki nem örül ennek, akkor ne látogassa az oldalunkat. Szóval szeretnék tisztázni pár dolgot. Például hogy mi jogon írogattok Ti chaten olyat, hogy Honey nem közénk való? Lehet hogy nem a legprofibb szerkesztő, de igenis tud. Legalább Ő megpróbálta, erőt vett magán és írt nekünk egy e-mailt. És ti mondjátok rá, hogy nem közénk való? Totál kíváncsiak lennénk mindannyian, Ti hogyan végzitek ezeket a feladatokat. 
Miért kellett egyáltalán írni? Ha probléma van,  közöld vele, hisz az egyszerűbb, mint chaten névtelenül írogatni. Nyugodtan rá lehet írni és elmondani neki SZÉP szavakkal, hogy mi az amiben még fejlődnie kell. Mert senki sem profi, tökéletes, de legalább tett érte valamit. 

Ennyi lettem volna, ha valakinek nem világos amit ide írtam és unszimpatikusnak tart emiatt, nem érdekel. Mert elegem van az ilyen emberekből, akik kritizálnak másokat. Fogadjátok el és törődjetek bele abba, hogy Honey is DTD tag, akármennyire rosszul esik annak a 2 kis szájhősnek chaten. 

Tisztelet a kivételnek! <3 

Have a nice day, Ever x 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése