2015. 07. 15.

Gloria? Gloria.

Szia drága Álmodozó!
Igen, igen. Jól látod, itt vagyok. Hatalmas meglepetésemre ez a csodás csapat befogadott, igaz még csak próbaidőre, de remélem teljes jogú szerkesztővé válok egy kis idő után. Nos, lássuk mit is kell tudnod rólam.
Gloria Jane Crown vagyok, immáron 15 éves ifjú szerkesztő és író, aki bizony tele van jobbnál-jobb és kreatív ötletekkel! Imádok szerkeszteni és bloggereken segíteni. Szóval, ha van valami panaszod, vagy esetleg elakadtál, bátran keress fel! Igazából fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék még magamról. Oh, igen. IMÁDOM a meséket, rajzfilmeket, de a gyerekeket utálom. Szép kis összefüggés,nemde? Na mindegy, ennyi rizsa után, talán már fel tudtalak csigázni annyira, hogy kíváncsi legyél a munkáimra.
Hát parancsolj,

Remélem hamar megszerettek.
Ölel mindenkit, Glo

5 megjegyzés:

 1. Kedves Gloria!
  Írtam neked email-t, amiben kérdeznék egy-két dolgot, valamit nagyon szépek a munkáid és szeretném a segítségedet kérni.
  Köszönettel:
  Rowena

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Meg tudnád mondani hogy az 1. fejlécen a remember felirat milyen betűtípus? Esetlg belinkeled ahonnan letöltötted?:)
  Köszönööm
  És szépke ma unkáid!
  Rekka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Caltographer azt hiszem, és a honlap: dafont.com
   Örülök, hogy tetszenek a munkáim!
   Csókol, Glo

   Törlés
 3. Ezek a munkák lenyűgözőek! Megkérdezhetem, hogy vállalsz majd design átalakítást is? Ha igen, mikor?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drágám!
   A design készítéstől nagyon vonakodok. Sajnos még nm tartom magam késznek arra, hogy ezen a blogon keresztül designeket publikáljak. Idővel biztosan vállalok majd, de még sajnos nem! Örülök, hogy a munkáim elnyerték tetszésedet!
   Ölel, Glo

   Törlés