2015. 07. 15.

MM - Most lebuktam!

Sziasztok!
Nem tudom, hogy ki látta a facebook bejegyzést, ki nem, de szeretném, hogy mindenki tisztában legyen az igazsággal. Nem loptam semmit, nem vagyok hazug, sőt, még kódolni is tudok. Aki nem hiszi, járjon utána. ;)
Linkek, amik segítségével tájékozódhatnak azok, akik lemaradtak volna:
Link! Facebook bejegyzés, ahol én is értesültem a lebukásomról.
Link! A lebuktatásomat tartalmazó blog, illetve bejegyzés, ami teljes mértékben csak nekem lett létrehozva. Köszönöm. :')

Illetve most kaptam egy ilyen képecskét arról az üzenetről, amivel a lebuktatóm embereket toborzott a kampányába, hogy együtt legyőzhessenek. Hát, nem édes? :'+)


Most biztosan sokatokat foglalkoztathat, hogy ki lehetett az elkövető, hát, sajnos ez nem derült ki, viszont nekem is és Brinek is van egy sejtésünk, hogy ki lehetett, viszont ezt nyilvánosságra nem fogjuk hozni. Megértéseteket köszönjük. :)

A hazug, kódolni nem tudó,
M. Mircsi

10 megjegyzés:

  1. Te jóságos ég!
    "eggyütt". És az a sablon nem is olyan, mint a tiétek. Ráadásul egy külön blogot létrhozni ezért a hülyeségért... Ahogy a bejegyzést olvastam... Butaságokat hadar össze-vissza... Hihi... Jót nevettem a "lebuktatódon"

    VálaszTörlés
  2. Indítsak ,,MIRCSI MELLETT" blogot?
    Csak fel a fejjel!

    VálaszTörlés
  3. Még a téglalap alakú háromszög. Hihi

    VálaszTörlés
  4. Üdv!

    Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, hiszen tisztában sincs a Világ dolgaival, sőt a kódolásról sincs - szerintem - semmi fogalma, hiszen csak a fordított téglalapról tudott hablatyolni, mikor az egy négyzet, az istenért!
    Kommenteltem a bejegyzése alá, remélem észhez tér - ha egyáltalán ennek a valakinek van olyanja.
    Addig amíg meg nem jön a "megváltás" kívánok nektek, szinte az egész DTD csapatnak kitartást és türelmet - hidegvért és állóképességet, hogy tudjátok állni a műsarat.

    Szép estét,
    Dorina Mary (aki mellettetek áll)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm/köszönjük. Hálás vagyok mindenért. <3 ^^

      Törlés
  5. Mircsi, most aztán jól lebuktál! :D
    Jót nevettem ezen. Irigy? Vagy csak unatkozik?
    Először szerintem egy helyesírási szótárat lenne muszáj a kezébe venni, és nem mindenféle idiótaságot írogatnia.
    Ne aggódj, többen vannak melletted, mint ellened. :)

    VálaszTörlés
  6. Ezzel nem magyaráztál meg semmit, csak közzétettél egy téged "lejárató" kezdeményezést. Nem értek semmilyen módon egyet az illetővel, de ezzel most megadtad neki az örömöt, hogy ennyit foglalkozol ezzel.

    Azért gondolom, hogy a kódok nem CSAK a te munkáid, ha meg igen, akkor javíts ki, ha tévedek. De szinte biztosra tudom, hogy a nagyágyúk is a Deviantartról szedik és alakítgatják át. Ezzel semmi gond, de akkor az nem teljesen igaz, hogy saját munka :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!

      Mircsi teljes mértékben tisztázta az őt ért vádakat, a lebuktató blogon, kommentben. Az, hogy időközben törölték, már nem az ő hibája. Biztosíthatlak róla, hogy ő nem foglalkozott sokat az üggyel, szimplán csak veletek is megosztotta a "fájó igazságot", valamint a magyarázatát. Egyébként a kód alap egy blogról van, de rengeteget változtatott rajta, aminek ez lett az eredménye.

      Üdv,
      Briana

      Törlés