2015. 07. 17.

Vihető fejlécek, elkészültek - Bri

Kedves álmodozóink!
Igaz, már nincs akkora sikerük az elvihető fejléceknek, mint régen, de azért kiteszem nektek azokat, amiket gyakorlásra használtam fel. Hirtelen azon kaptam magam, hogy lelkes vagyok, és fejlődni akarok, rengeteget, és még annál is többet. Meg szeretném találni a saját stílusomat, mert, ahogy észrevehettétek, kicsit összevisszák a fejléceim. Nem építem fel őket, így végül sosem lesznek olyanok, mint amilyet eltervezek. Ezért is van az, hogy nem vállalok rendelésre külön, csak esetleg hozzám közelálló személyeknek, és a Mirana szolgáltatásban.  Lehet, hogy a rendelőnek tetszik, amit készítek neki - legalábbis azt írja -, de én csak nagyon kevés alkalommal vagyok elégedett.
A napokban még várhattok tőlem egy kritikát, és talán egy cikket is, de abban még nem teljesen vagyok biztos ,a lényeg, hogy nem tűnök el még egy ideig.

Nagyon szívesen fogadok minden véleményt, negatív kritikát, építő jellegűt, illetve pozitív is jöhet persze. :D

Na elég is a fecsegésemből, hisz senkit sem érdekel. Remélem hasznotokra válik a három elvihető fejléc. Kérlek, ha viszitek írjatok nekem, vagy legalább tüntessétek fel a nevem, ha kiteszitek valahová. Ma kék napot tartottam, mint látjátok. :D

Vihetitek! Cím cserélhető.


Elkészültek:



1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ha nem lenne gond, én elvinném a 2-at. Nagyon tetszenek, nagyon ügyes vagy. Így tovább!
    További sok sikert a tervezéshez.
    :)

    VálaszTörlés